четвер, 4 березня 2021 р.

                                            Дата проведення гри – 06 квітня 2021 року.




середу, 6 вересня 2017 р.

Міжнародна гра «SUNFLOWER»

IІ МІЖНАРОДНА ГРА ЗІ СВІТОВОЇ (УКРАЇНСЬКОЇ ТА ЗАРУБІЖНОЇ) ЛІТЕРАТУРИ «SUNFLOWER» ВІДБУДЕТЬСЯ 30 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ

2017-08-10

Шановні колеги, школярі та їхні батьки, усі шанувальники словесності!
30 листопада 2017 р. відбудеться Друга інтелектуальна літературна гра «Sunflower» для учнів 1-11 класів усіх без винятку шкіл України (а в недалекій перспективі – також зарубіжжя).
Минулорічний успіх прем`єрного проведення гри «Sunflower» (майже чверть загальноосвітніх навчальних закладів України) засвідчив високий авторитет літературної освіти в суспільстві, активність освітян і методичних служб, став вагомим аргументом проти злиття предметів «Українська література» і «Зарубіжна література» в один зредукований курс.
Тож цього навчального року хотілося б не лише повторити, а й розвинути цей успіх, залучивши до участі в «Sunflower» ще більше українських школярів, тим самим давши їм додаткові шанси випробувати себе в інтелектуальних змаганнях загальнодержавного масштабу, що проходять у форматі ЗНО.
Міністерство освіти і науки України схвалило проведення «Sunflower» у 2017-2018 н.р., тож зараз інтенсивно готується новий комплект завдань гри для: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9 і 10-11 класів.
Тому просимо вас висловити побажання та пропозиції щодо вдосконалення контенту нових тестових зошитів гри «Sunflower».
Усі ваші побажання та пропозиції просимо надсилати на ФБ-месенджер особисто співголові її Методичної комісії професору Юрію Ковбасенку.